"De behandelingen waren ontspannen en motiverend"

Onze dochter ging met veel plezier naar logopedie. Ze had een goede klik met Sijtha. Ik vond het erg fijn dat ze onze dochter zo goed aanvoelde. De behandelingen waren daardoor ontspannen en motiverend.

Jolanda Jonker

"Super goeie begeleiding"

Super goeie begeleiding en op spelenderwijs wordt mijn dochtertje geleerd hoe ze haar uitspraak moet doen. Echt een aanrader!

Patricia

"Veel liefde en geduld"

Onze behandelaar Laura heeft veel liefde en geduld en geeft duidelijke sturing richting het kind en weet in kort ogenblik het kind voor haar te winnen. Heel erg bedankt voor alles.

ouder van Elbert Jan

"Ontzettend fijn en goed geholpen"

Wij zijn ontzettend fijn en goed geholpen met het oefenen van letterklanken. De logopedist is erg duidelijk in uitleg en op liefdevolle manier wordt er geoefend. Ook in de periode van corona is de therapie via beeldbellen goed voortgezet en het was fijn om op deze manier verder te kunnen gaan

Grienanda de Pater

"Fijne praktijk en een goede behandeling"

Fijne praktijk en een goede behandeling!! Ook meedenkend van waar mijn klachten vandaan konden komen, heel fijn!!

Daphne Bruins

"Ontzettend tevreden"

Wij zijn ontzettend tevreden over de behandeling van onze zoon bij Mathilde. Door haar tips en trucks had hij dingen snel onder de knie

Anita Nicolai-Kok

"Ik vond de stembehandeling prettig"

Ik vond de stembehandeling van Ninja prettig; er werd goed aangegeven wat er ging gebeuren en oefeningen voor thuis werden goed uitgelegd. Daarnaast kon ik met mijn klachten snel terecht.

Marielle Molenkamp

‘’Veel kennis aanwezig’’

Ik ben ontzettend fijn en goed geholpen met het verbeteren van mijn stem en het verminderen van de spanning in mijn keelgebied. De logopedist is erg duidelijk in uitleg en na korte tijd heeft ze mij van mijn irritante schrapen afgeholpen waar ik al langer dan een jaar mee liep. Aanrader als je een professionele praktijk zoekt met meelevende therapeuten.

Meneer Blok