Nieuws

Preverbaal logopedist Sijtha Dunnink – van der Molen is van februari t/m juni 2022 met zwangerschapsverlof. Kris Bassie is in deze periode waarnemend preverbaal logopedist binnen onze praktijk. Na juni 2022 blijven Sijtha en Kris beiden werkzaam als preverbaal logopedist.

Ons team

Ons kleine gespecialiseerde team bestaat uit:

Praktijkhouder – Preverbaal logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– Pre- en vroegverbaal team
– Spraakteam
– Sensorische Integratie team
– Stotterteam kind

Sijtha heeft een rustige, zeer kundige aanpak in haar behandelingen. Behandelingen gericht op eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen geven haar veel energie. Door samen met ouder(s) / verzorger(s) op zoek gaan naar mogelijkheden geeft ze veel vertrouwen aan haar cliënten.

Preverbaal logopedist  – Logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– Pre- en vroegverbaal team
– Spraakteam
– OMFT team
Kris is geduldig en creatief in het aandragen van persoonlijk gerichte behandelmethodes bij meer complexe casussen. Haar kennis en kunde zorgen ervoor dat ze nieuwe informatie makkelijk vergaart. Kris wordt opgeleid tot preverbaal logopedist.

Logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– Pre- en vroegverbaal team
– Spraakteam
– TOS team
– Meertaligheid team
Mathilde werkt graag met jonge kinderen en coacht hierbij ouder(s)/verzorger(s) als co-therapeut om gezamenlijk de ontwikkeling van het kind te stimuleren. Vanaf eind 2020 biedt Mathilde de Hanen-oudercursus aan in onze praktijk. Mathilde heeft veel ervaring in samenwerking met audiologische centra en dynamisch onderzoek bij meertaligheidsvraagstukken.

Logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– OMFT team
Jillian haar tomeloze energie zorgt ervoor dat ze kinderen makkelijk kan motiveren. Haar enthousiasme voor het vergaren van nieuwe informatie zorgt ervoor dat zij zich vastbijt in ingewikkelde casussen. Jillian kijkt graag breed in haar behandelingen door korte lijnen te onderhouden met leerkrachten en andere professionals.

Logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– OMFT team                 – taalteam

Lianne is naast logopedist ook bezig met haar PABO-opleiding. Lianne is kalm en professioneel, zit vol energie en gaat recht op haar doel af. Ze kan zich heel goed inleven in de kinderen binnen de praktijk en behandelt efficiënt en met veel passie voor het vak.

Logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– OMFT team                 – taalteam

Natasja is een doorzetter en wist al vanaf haar jeugd dat ze logopedist wilde worden. Het kijken naar wat het kind wel kan om het naar een hoger niveau te brengen, is wat zij het leukste vindt. Natasja is creatief in haar oplossingen en zet ook de omgeving van het kind in om efficiënt aan de hulpvraag van ouder en kind te werken.

Praktijkhouder – Stemtrainer

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– Spraakteam
– Sensorische Integratie team
– Adem- en stemteam
Ninja is gepassioneerd in het geven van stembehandelingen bij complexe stemstoornissen. Het kijken naar een persoon in zijn geheel, een holistische benadering, past bij haar achtergrond Conservatorium Dans en als yogadocent waarbij het lichaamsgerichte aspect benadrukt wordt. Ninja geeft samen met Kim stemtrainingen aan docenten en professionals.

Stemtrainer – Logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– Spraakteam
– OMFT team
– TOS team
– Adem- en stemteam
Kim haalt graag het beste uit een persoon en dit uit zich in haar behandelingen waarbij mensen vanuit eigen kracht hun doel kunnen bereiken. Het coachende gedeelte in haar behandelingen maakt dat cliënten zich met kleine, persoonlijk gerichte stappen tot een hoger niveau kunnen brengen.

Logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– Spraakteam
– OMFT team
– TOS team
– Stotterteam kind
De gestructureerde aanpak van Henrieke zorgt voor een duidelijk behandelplan bij de meer complexe vraagstukken bij (oudere) kinderen. Henrieke krijgt veel energie van gedegen onderzoek doen naar oorzaken en zoeken naar mogelijkheden in de ontwikkeling van haar cliënten.

Logopedist

GESPECIALISEERDE LOGOPEDIST IN:
– OMFT team                 – taalteam

Aandacht is wat maakt dat Marieke in haar behandelingen samen met ouders en kind goed komt tot waar ontwikkeling mogelijk is maar ook waar al mogelijkheden liggen. Wat kan iemand, wil iemand en wat is er nodig om dat te bereiken. Voor Marieke is die zoektocht de mooiste uitdaging. Marieke is mede door haar achtergrond in de neurologie goed in staat om verbanden makkelijk te leggen en zij is creatief in haar oplossingen.

Over onze praktijk

In mei 2011 is PUUR logopedie opgestart door Sijtha Dunnink-van der Molen en Ninja Mooijweer. Twee enthousiaste logopedisten met jarenlange ervaring in de vrije vestiging, op scholen en op het medisch kinderdagverblijf.

Ons kleine gespecialiseerde team is naast Sijtha en Ninja uitgebreid met Henrieke, Kim, Laura, Marieke, Mathilde en Jillian. PUUR logopedie heeft momenteel locaties in Harderwijk, Hierden, Nunspeet, Elburg, ’t Harde (stemlocatie) en Kampen.

PUUR staat voor Praktisch, Uitnodigend, Uniek en Realistisch.

  • Praktisch is onze werkwijze; duidelijke communicatie staat voorop
  • Uitnodigend zijn onze behandelingen met uw hulpvraag als leidraad 
  • Uniek met onze gespecialiseerde teams en oog voor nieuwe ontwikkelingen
  • Realistisch zijn onze behandeldoelen, samen met u opgesteld voorafgaand aan de behandeling

Onze ambities

De logopedisten bij PUUR logopedie specialiseren zich niet alleen inhoudelijk maar vooral ook in de mens die voor hen zit. Onze ambitie is om te gaan voor het best haalbare resultaat tijdens een behandeltraject binnen de mogelijkheden van de cliënt. Ook vinden wij nazorg belangrijk. Een behandeling is pas geslaagd als ook op de lange termijn het doel wordt vastgehouden.

Wij zien ouders als co-therapeut en geven regelmatig oudercursussen om kennis bij ouders/verzorgers te vergroten zodat zij hun kind nog beter kunnen ondersteunen mocht dat gewenst zijn.

Binnen ons team zetten wij altijd onze best mogelijke kennis in om een behandeling op maat te laten slagen. Wij overleggen regelmatig binnen onze specialisatieteams en met betrokken zorgverleners. Hebben wij de kennis niet in huis dan zorgen wij voor hulp bij het vinden van een externe, geschikte behandelaar. Binnen onze praktijk vind je geen all-round logopedisten maar specialistische therapeuten met passie voor vakkennis en mens!

‘’Veel kennis aanwezig’’

Ik ben ontzettend fijn en goed geholpen met het verbeteren van mijn stem en het verminderen van de spanning in mijn keelgebied. De logopedist is erg duidelijk in uitleg en na korte tijd heeft ze mij van mijn irritante schrapen afgeholpen waar ik al langer dan een jaar mee liep. Aanrader als je een professionele praktijk zoekt met meelevende therapeuten.

Meneer Blok