Team

  Kim
kim@puurlogopedie.nl

Sinds 5 maart 2018 ben ik de nieuwe kracht binnen het team van PUUR logopedie!

Ik ben opgeleid als allround logopedist, maar heb mij door middel van een minor en verschillende cursussen onder andere gespecialiseerd in Nederlandse Gebarentaal, Metaphon en OMFT. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in Manuele Facilitatie, een hulpmiddel binnen de stemtherapie om stemgeven te vergemakkelijken.

Ik ben werkzaam in Nunspeet op maandag en woensdag, op dinsdagochtend in Hierden, dinsdagmiddag in Harderwijk en op vrijdag in Harderwijk. 
     
     
  Ninja
ninja@puurlogopedie.nl

Dag, ik ben Ninja Mooijweer.

Voordat ik in 2009 de opleiding logopedie heb afgerond, heb ik van 1997 t/m 2011 de bachelor communicatie behaald. Na veel werkervaring in de commerciele sector te hebben opgedaan, zocht ik toch meer diepgang en passie en ben ik in 2007 de opleiding logopedie gaan doen. De beste beslissing van mijn leven! Ik heb meer dan 5 jaar met heel veel plezier gewerkt bij Logopediepraktijk Zwolle maar mijn commerciele achtergrond bleef toch kriebelen en in mei 2011 ben ik, samen met Sijtha, een eigen logopediepraktijk gestart. PUUR logopedie is mijn kindje en naast de vestigingen in Kampen en Elburg mochten we ons per maart 2015 ook de gelukkige eigenaren noemen van een bestaande praktijk in Harderwijk aan de Vondellaan. Daarmee ging nog een wens in vervulling; een praktijk met werknemers.

Mijn passie ligt in het oplossen van complexe logopedische vraagstukken. Naast allround logopedist heb ik veel cursussen gevolgd op het gebied van stem/adem, articulatie en sensorische integratie. Het kijken naar een persoon als geheel past bij mijn danservaring, opgedaan bij het conservatorium in Enschede. Vanuit mijn dansachtergrond spreekt een lichaamsgerichte, holistische benadering mij in het bijzonder aan.

Ik woon in Zwolle met mijn twee zoontjes, Dex en Fedde. Ik vind het heerlijk om lekker buiten te zijn, vooral aan het strand, en een wekelijkse portie yoga maakt mij ook blij.

Ik werk op dinsdag enwoensdagochtend in Kampen, op donderdag in Harderwijk en op vrijdag in Elburg.
     
  Sijtha
sijtha@puurlogopedie.nl

Hallo, ik ben Sijtha van der Molen.

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na mijn opleiding ben ik direct in de vrije vestiging aan de slag gegaan. Ik heb lange tijd in een praktijk in Zwolle gewerkt, hier heb ik veel ervaring opgedaan. In mei 2011 hebben Ninja en ik PUUR logopedie opgestart. We zijn gestart met de twee vestigingen in Elburg en Kampen. Per maart 2015 hebben wij een derde vestiging erbij in Harderwijk en hebben we nog meer ervaren logopedisten aan ons team mogen toevoegen.

 Ik ben allround logopedist, maar heb mij tevens gespecialiseerd in eet- en drink problematiek bij baby’s en jonge kinderen. Mijn werk als logopedist geeft mij veel voldoening en uitdaging. Ik zie zowel volwassenen als kinderen met uiteenlopende logopedische problemen. Dit maakt dat mijn werkdagen nooit het zelfde zijn. Het vak logopedie omvat veel stoornissen die elk een andere aanpak vereisen. Ik zie het als een uitdaging om een aanpak te vinden die het best aansluit bij de cliënt en zijn problematiek om tot een goed resultaat te komen.

 Verder woon ik samen met mijn vriend en onze kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met onze kinderen spelletjes te spelen en te knutselen. Ook ben ik gek op winkelen, lezen, dansen en gezelligheid met vrienden.

Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in de praktijk in Elburg.
 
  Laura Kamphuis
laura@puurlogopedie.nl

Mijn naam is Laura Kamphuis. In februari 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. 
Sinds maart 2019 ben ik werkzaam binnen het team van PUUR Logopedie.
Ik ben allround logopedist, maar ik ben daarnaast ook gespecialiseerd in OMFT (oro-myofunctionele therapie). 
In de toekomst hoop ik nog meer specialisaties te kunnen doen, om mijzelf te kunnen verbreden binnen het vak logopedie.
Ik ben opgegroeid in Nunspeet, maar woon sinds twee jaar samen met mijn vriend in Kampen. Ik vind het fijn om in mijn vrije tijd te hardlopen of een boek te lezen. Ook onderneem ik graag leuke dingen met vrienden.

Vanaf 12 april ben ik op vrijdag werkzaam in Nunspeet