Team

  Sijtha
sijtha@puurlogopedie.nl

Hallo, ik ben Sijtha Dunnink-van der Molen.

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na mijn opleiding ben ik direct in de vrije vestiging aan de slag gegaan. Ik heb lange tijd in een praktijk in Zwolle gewerkt, hier heb ik veel ervaring opgedaan. In mei 2011 hebben Ninja en ik PUUR logopedie opgestart. We zijn gestart met de twee vestigingen in Elburg en Kampen. Per maart 2015 hebben wij een derde vestiging erbij in Harderwijk en hebben we nog meer ervaren logopedisten aan ons team mogen toevoegen.

 Ik ben allround logopedist, maar heb mij tevens gespecialiseerd in eet- en drink problematiek bij baby’s en jonge kinderen. Mijn werk als logopedist geeft mij veel voldoening en uitdaging. Ik zie zowel volwassenen als kinderen met uiteenlopende logopedische problemen. Dit maakt dat mijn werkdagen nooit het zelfde zijn. Het vak logopedie omvat veel stoornissen die elk een andere aanpak vereisen. Ik zie het als een uitdaging om een aanpak te vinden die het best aansluit bij de cliënt en zijn problematiek om tot een goed resultaat te komen.

 Verder woon ik samen met mijn vriend en onze kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met onze kinderen spelletjes te spelen en te knutselen. Ook ben ik gek op winkelen, lezen, dansen en gezelligheid met vrienden.

Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in de praktijk in Elburg.
 
  Kim
kim@puurlogopedie.nl

Sinds 5 maart 2018 ben ik de nieuwe kracht binnen het team van PUUR logopedie!

Ik ben opgeleid als allround logopedist, maar heb mij door middel van een minor en verschillende cursussen onder andere gespecialiseerd in Nederlandse Gebarentaal, Metaphon en OMFT. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in Manuele Facilitatie, een hulpmiddel binnen de stemtherapie om stemgeven te vergemakkelijken.

Ik ben werkzaam in Nunspeet op maandag en woensdag, op dinsdagochtend in Hierden, dinsdagmiddag in Harderwijk en op vrijdag in Harderwijk.