Team

  Sijtha
sijtha@puurlogopedie.nl

Hallo, ik ben Sijtha Dunnink-van der Molen.

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na mijn opleiding ben ik direct in de vrije vestiging aan de slag gegaan. Ik heb lange tijd in een praktijk in Zwolle gewerkt, hier heb ik veel ervaring opgedaan. In mei 2011 hebben Ninja en ik PUUR logopedie opgestart. We zijn gestart met de twee vestigingen in Elburg en Kampen. Per maart 2015 hebben wij een derde vestiging erbij in Harderwijk en hebben we nog meer ervaren logopedisten aan ons team mogen toevoegen.

 Ik ben allround logopedist, maar heb mij tevens gespecialiseerd in eet- en drink problematiek bij baby’s en jonge kinderen. Mijn werk als logopedist geeft mij veel voldoening en uitdaging. Ik zie zowel volwassenen als kinderen met uiteenlopende logopedische problemen. Dit maakt dat mijn werkdagen nooit het zelfde zijn. Het vak logopedie omvat veel stoornissen die elk een andere aanpak vereisen. Ik zie het als een uitdaging om een aanpak te vinden die het best aansluit bij de cliënt en zijn problematiek om tot een goed resultaat te komen.

 Verder woon ik samen met mijn vriend en onze kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met onze kinderen spelletjes te spelen en te knutselen. Ook ben ik gek op winkelen, lezen, dansen en gezelligheid met vrienden.

Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in de praktijk in Elburg.
 

  Henrieke
henrieke@puurlogopedie.nl

Mijn naam is Henrieke Tissingh. Sinds oktober 2016 maak ik deel uit van het team van PUUR Logopedie. In 2010 ben ik afgestudeerd als Logopediste aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Direct daarna ben ik gaan werken in een allround logopediepraktijk in Woudenberg waar ik veel ervaring op heb gedaan met het behandelen van diverse logopedische problemen. Na zes jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam ik bij PUUR terecht.
In mijn werk ben ik voornamelijk gericht op kinderen met problemen in hun spraak- en taalontwikkeling. Ik vind het heerlijk om een kind te mogen helpen bij zijn/haar ontwikkeling. Daarbij zie ik het als een uitdaging om te ontdekken hoe een cliënt in elkaar zit en wat het beste bij hem/haar past. Juist de afwisseling daarin vind ik uitdagend. Afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gedaan om mezelf binnen de logopedie te verbreden en verdiepen. Zo heb ik onder andere de cursus ‘Aan de slag met woordenschat’, ‘Stemtherapie bij kinderen’ en ‘Jonge stotterende kinderen’ gevolgd. Inmiddels mag ik daar ook de cursus ‘Denkstimulerende Gespreksmethodiek’ aan toevoegen. In januari 2017 heb ik de cursus OMFT afgerond.
Ik woon in Nunspeet en ben getrouwd. Naast mijn werk geniet ik van het lezen van een goed boek en handletteren. Daarnaast vind ik het heerlijk om elke week een heel aantal banen te trekken in het zwembad.
Op maandag en vrijdag ben ik werkzaam op onze praktijklocatie in Harderwijk. Op woensdag werk ik op de locatie in Elburg. Ik hoop u daar te zien!
  Ninja
ninja@puurlogopedie.nl

Dag, ik ben Ninja Mooijweer.

Voordat ik in 2009 de opleiding logopedie heb afgerond, heb ik van 1997 t/m 2011 de bachelor communicatie behaald. Na veel werkervaring in de commerciele sector te hebben opgedaan, zocht ik toch meer diepgang en passie en ben ik in 2007 de opleiding logopedie gaan doen. De beste beslissing van mijn leven! Ik heb meer dan 5 jaar met heel veel plezier gewerkt bij Logopediepraktijk Zwolle maar mijn commerciele achtergrond bleef toch kriebelen en in mei 2011 ben ik, samen met Sijtha, een eigen logopediepraktijk gestart. PUUR logopedie is mijn kindje en naast de vestigingen in Kampen en Elburg mochten we ons per maart 2015 ook de gelukkige eigenaren noemen van een bestaande praktijk in Harderwijk aan de Vondellaan. Daarmee ging nog een wens in vervulling; een praktijk met werknemers.

Mijn passie ligt in het oplossen van complexe logopedische vraagstukken. Naast allround logopedist heb ik veel cursussen gevolgd onder andere op het gebied van stem/adem, articulatie en sensorische integratie. Het kijken naar een persoon als geheel past bij mijn danservaring, opgedaan bij het conservatorium in Enschede. Vanuit mijn dansachtergrond spreekt een lichaamsgerichte, holistische benadering mij in het bijzonder aan.

Ik woon in Zwolle samen met mijn twee zoontjes, Dex en Fedde. Ik vind het heerlijk om lekker buiten te zijn, vooral aan het strand, en een wekelijkse portie yoga maakt mij ook blij.

Ik werk op dinsdag en woensdagochtend in Kampen, op donderdag in Harderwijk en op vrijdag in Elburg.